Libnet.ro
UNICEF

18:00

New York: Bebelus mort, descoperit in geanta unei tinere, intr-un magazin

B1 B1,
New York: Bebelus mort, descoperit in geanta unei tinere, intr-un magazin

Doua adolescente, suspectate de furt, au fost oprite la iesirea dintr-un magazin Victoria`s Secret din New York. Angajatii magazinului au ramas uimiti cand au descoperit in geanta uneia dintre fete, un bebelus. continuă pe B1

New York: Bebelus mort, gasit in geanta unei tinere suspectate de furt, la iesirea dintr-un magazin

Doua adolescente, suspectate de furt, au fost oprite la iesirea dintr-un magazin Victoria`s Secret din New York. Angajatii magazinului au ramas uimiti cand au descoperit in geanta uneia dintre fete, un bebelus.

O tanara a fost gasita cu un bebelus mort in geanta, intr-un magazin din New York.

O adolescenta suspectata de furt a fost oprita la iesirea dintr-un magazin din New York si paznicii au descoperit in geanta ei un bebelus mort, informeaza Mediafax. Gardianul a chemat politia, iar fata le-a spus ulterior politistilor ca a nascut miercuri si ca nu a stiut ce sa faca cu fetusul, care avea doar cinci sau sase luni, potrivit politiei. Adolescenta a fost identificata ca Tiana Rodriguez, din Crown Heights, Brooklyn. Rodriguez, despre care politia sustine ca a dat nastere copilului, .

'Masa tacerii' s-a americanizat: un restaurant din New York impune tacere clientilor, pentru a savura mai bine mancarea

Un tanar proprietar de restaurant din Brooklin, New York, propune clientilor iubitori de liniste cateva seri pe saptamana in care acestia pot lua cina intr-o tacere absoluta, informeaza AFP, potrivit Mediafax .

VIDEO Nebunie de artist. Bansky isi vinde operele de sute de mii de dolari la pret de chilipir, pe strazile din New York

Artistul britanic Bansky a decis sa-si vanda opera de arta pe strazile din New York, cu doar cateva zeci de dolari. Creatiile lui Banksy, unul dintre cei mai cunoscuti artisti stradali din lume, se vand in general cu multe sute de mii de dolari la licitatiile internationale.

Libianul Al-Libi, presupus membru al Al-Qaida, a fost transferat la New York

Libianul Abu Anas Al-Libi, presupus membru al Al-Qaida, capturat saptamana trecuta la Tripoli de fortele speciale americane, a fost transferat la acest sfarsit de saptamana la New York, a anuntat biroul procurorului federal luni, potrivit AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )